slider-edzoink
"NE HASZNÁLD TUDÁSOD, CSAK MÁSOK ÉS MAGAD VÉDELMÉBEN!"

Edzői bemutatkozás Vissza

Hanshi Papp Valér, 7. dan

Valér 1996-ban érte el az 1. dan fokozatot Zen Bu Kan Kempo stílusban, majd 1998-ban megalapította Bushido Kempo Karate Harcművészeti Egyesületet, melynek a mai napig a vezetője. 2012-től a Sportági szakvezető - tanár a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar Továbbképző Intézetében, Grappling – Pankration - MMA sportágakban.

2011-ben edzői minősítő vizsgát tett 5. dan fokozatra és kiérdemelte a „kyoshi” címet.
A kempo mellett Bunbu Ichi Nihon Jitsu stílusban 2. danos fokozattal rendelkezik.

Hétfő és szerdai edzéseken tanulhatjátok tőle a kempo csínját-bínját.

Geri Miklós, 3. dan

Geri Miklós vagyok, 2007 óta foglalkozom a Zen Bu Kan Kempoval. Rögtön megfogott az stílus életszerűsége és hatékonysága.

2015. nyarán vizsgáztam első dan fokozatra, 2017-ben 2. danra, majd 2022-ben 3. dan fokozatra. A kempo mellett folyamatosan képzem magam más harcművészetekben/küzdősportokban. Másfél évet boxoltam a KSI-ben, emellett folyamatosan gyakorlom a thai boxot és a brazil jiu-jitsut.

.

"A Harcos feladata, hogy fáklyaként lobogjon a sötétségben"

Bodnár András 1. dan

Személyemben találhatsz példát arra, hogy felnőttként is van értelme belépni a küzdősportok és harcművészetek világába. 30-on túl látogattam el az első edzésre és azóta gyakorlom töretlen lendülettel a „harcászatot”. Az elmúlt 14 évben sokkal többet kaptam a kempotól, mint amire valaha számítottam. Ezek közül legfontosabb számomra – a fizikális, jellembeli és tudásbeli fejlődésen túl – az, hogy egy nagyszerű közösség tagja lehetek.

Kiemelt fontosságú számomra az elődeim által kialakított hagyományos értékek életben tartása, a fegyelem és tisztelet, mint erények megbecsülése.

Ezeken túl a szakmai felkészültség sem szorulhat háttérbe. Ennek biztosítása érdekében a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán szerzett, sportedzői ismereteket használom és fejlesztem tovább.

Vigyázat! Itt meg kell izzadni és néha fáj is…