slider-edzoink
"NE HASZNÁLD TUDÁSOD, CSAK MÁSOK ÉS MAGAD VÉDELMÉBEN!"

Edzői bemutatkozás Vissza

Kyoshi Papp Valér, 6. dan

Valér 1996-ban érte el az 1. dan fokozatot Zen Bu Kan Kempo stílusban, majd 1998-ban megalapította Bushido Kempo Karate Harcművészeti Egyesületet, melynek a mai napig a vezetője. 2012-től a Sportági szakvezető - tanár a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar Továbbképző Intézetében, Grappling – Pankration - MMA sportágakban.

2011-ben edzői minősítő vizsgát tett 5. dan fokozatra és kiérdemelte a „kyoshi” címet.
A kempo mellett Bunbu Ichi Nihon Jitsu stílusban 2. danos fokozattal rendelkezik.

Hétfő és szerdai edzéseken tanulhatjátok tőle a kempo csínját-bínját.

Hollósi Csaba, 1. dan

Gyakorlatilag a sporton nőtten fel és azon nevelkedtem, mint más az anyatejen. A Zen Bu Kan Kempoval immár 11 éve foglalkozom. Számtalan full-kontakt küzdelemben és versenyen indultam a legkülönfélébb szabályrendszerekben (nagy és kiskesztyűs küzdelmek, pusztakezes küzdelem, földharc) itthon és külföldön egyaránt. Az így szerzett tapasztalataim képezik az edzéseim alapját.

A legfontosabb, amit mindig szem előtt tartok az életszerűség és hatékonyság. Nagy hangsúlyt fektetek az erő-állóképesség fejlesztésére, az életszerű, működő technikák gyakorlására. A ma oly divatos funkcionális edzések, már a nevük is sugallja, funkciójuk az, hogy felkészítsenek egy speciális terhelésre, ami nem más, mint a küzdelem, a Kempoban már kezdetektől fogva tetten érhető.

Fontos számomra a szakmaiság így a Semmelweis Egyetem Testnevelés és Sporttudományi Karán Sportedzői szakképesítést szereztem. A Kempo mellett foglalkozom Brazil Jitsuval és Muay thaial is, ezek mind az edzéseinket színesítik.

A célom nem az, hogy durva légy, hanem az, ha kell, tudd, hogyan csináld!

Geri Miklós, 2. dan

Geri Miklós vagyok, 2007 óta foglalkozom a Zen Bu Kan Kempoval. Rögtön megfogott az stílus életszerűsége és hatékonysága.

2015. nyarán vizsgáztam első dan fokozatra. A kempo mellett folyamatosan képzem magam más harcművészetekben/küzdősportokban. Másfél évet boxoltam a KSI-ben, emellett folyamatosan gyakorlom a thai boxot és a brazil jiu-jitsut.

2010-ben Mestereimmel, Papp Valérral és Nagy Màtéval közösen megalapítottuk Egyesületünk gyermek szakosztályát, melynek működését és szakmai munkáját a kezdetektől koordinálom, de felnőtt edzéseken is találkozhatsz velem.

Gyermek edzéseimen szeretettel várok minden 6-14 év közötti gyermeket, aki szeretne egy vidám, barátságos csapat tagja lenni, ezzel együtt erősödni és keményedni.

"A Harcos feladata, hogy fáklyaként lobogjon a sötétségben"

Bodnár András

Személyemben találhatsz példát arra, hogy felnőttként is van értelme belépni a küzdősportok és harcművészetek világába. 30-on túl látogattam el az első edzésre és azóta gyakorlom töretlen lendülettel a „harcászatot”. Az elmúlt 14 évben sokkal többet kaptam a kempotól, mint amire valaha számítottam. Ezek közül legfontosabb számomra – a fizikális, jellembeli és tudásbeli fejlődésen túl – az, hogy egy nagyszerű közösség tagja lehetek.

Kiemelt fontosságú számomra az elődeim által kialakított hagyományos értékek életben tartása, a fegyelem és tisztelet, mint erények megbecsülése.

Ezeken túl a szakmai felkészültség sem szorulhat háttérbe. Ennek biztosítása érdekében a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán szerzett, sportedzői ismereteket használom és fejlesztem tovább.

Vigyázat! Itt meg kell izzadni és néha fáj is…