slider-galeriak
"KÉPEZD MAGAD!"

Galéria Vissza

Önvédelmi edzés

Az önvédelem az Zen Bu Kan Kempo szerves része, hiszen alapvetően önvédelmi harcművészet. Középpontba állítjuk a hatékonyságot és az életszerűséget.

Tovább

Földharc

Zen Bu Kan Kempo edzéseinken a 13. kerületben megtanulhatod a földharc hatékony technikáit. Mind a gi, mind pedig a no gi fogásnem fortélyait gyakoroljuk. Fojtások, feszítések, földrevitelek, pozícionálás.

Tovább

MMA Edzés

A Zen Bu Kan Kempo része az MMA is, hiszen eredendően kevert harcművészet. Miként az MMA-ban, a kempoban is megtalálod az ütést, a rúgást, birkózó- és judotechnikákat, földharcot. A Zen Bu Kan Kempo tehát foglalkozik ezzel a szabályrendszerrel, azonban több annál.

Tovább

Tekints be egy edzésünkbe

Kiváló körülmények várják a csemetéket 13. Kerületi edzőtermünkben, ahol jó hangulatban, barátságos társakkal tanulhatják a Zen Ku Kan Kempo alapjait. Látogassatok el hozzánk bátran. :)

Tovább

Elte Sportnap

Az ELTE sportnapján tartottunk bemutatót, és igyekeztünk kedvet csinálni a kempohoz. Önvédelem, bemutató küzdelem, formagyakorlat és töréstechnikai bemutató színesítette programunkat.

Tovább

2016. tavaszi klubedzőtábor

2016. tavaszán Kétbodonyban töltöttünk 4 napot edzőtáborban. A Bushido Kölykök napi 3 edzést teljesítettek plusz egy éjszakai feladattal kellett csapatként együttműködve visszaszerezni egy elhagyott övet :)

Tovább

2016. júniusi csapatépítő

A szokásos havi kempos csapatépítőnket ezúttal az Orczy-kertben található kalandparkban tartottuk. Mindenki hősként viselkedett, még a hírhedten tériszonyos Miki sensei is :) Beszéljenek inkább a képek..

Tovább

sdfgsdfg

aghfgasdfga asf asdf fsd

Tovább