slider-gyerek
"„ENGEDJ, HOGY GYŐZHESS” – LEGYEN EZ ÉLETED MOTTÓJA!"

Edzői bemutatkozás Vissza

Megyesi Viktor, barna öv

"Mondottam ember: küzdj és bízva bízzál!" Madách Imre.

Valamikor 2010-ben voltam az első kempo edzésen. Soha nem felejtem el, annyira megijedtem, hogy rájöttem, többet kell erősítenem.Igazán csak egy év múlva lettem a csapat tagja, addig próbáltam magam felkészíteni fizikailag az útra.

Sokszor jártam más útakon a rá következő tíz évben: brazil jiu jitsut tanultam szinte az összes családban; Thor diplomás Funkcionális edző lettem, és igyekeztem elsajátítani a súlyemelés alapjait is speciális edzéseken.

Miközben más sportágakban jártasabb lettem, mindig a kempo fele terelődtem, és úgy alakítottam az edzéseimet, hogy javára váljon a jövőben, ezek által is a kempo tudásomat gyarapítsam. Jelenleg személyi edzéseket tartok, mellette általános iskolákban judot oktatok. Sőt hétfőnként találkozhattok velem a zenés kempo aerobik órákon.

Gyermek edzéseimen szeretettel várok minden 6-14 év közötti gyermeket, aki szeretne egy vidám, barátságos csapat tagja lenni, ezzel együtt erősödni és keményedni.

Tekints be egy edzésünkbe

Csapatunk

Légy tagja egy harcos közösségnek! Azon túl, hogy együtt edzünk, jókat bunyózunk igazi baráti társaság vagyunk. Tapasztald meg milyen érzés egy kemény edzés, egy megterhelő vizsga vagy verseny után fogadni a társaid elismerését, megbecsülését.Kontakt

Edzőterem címe: 1134 Budapest, Dózsa György út 128‑130.
Telefonszám: +36 (20) 233 4756
Edzésidőpontok: kedd‑csütörtök: 18:00‑19:00


Edzésdíjak
Gyerek napijegy: 2.790 Ft-
Gyerek 8 alkalmas: 15.990 Ft-b4 fitness wellness