slider-gyerek
"„ENGEDJ, HOGY GYŐZHESS” – LEGYEN EZ ÉLETED MOTTÓJA!"

Edzői bemutatkozás Vissza

Geri Miklós, 1. dan

Geri Miklós vagyok, 2007 óta foglalkozom a Zen Bu Kan Kempoval. Rögtön megfogott az stílus életszerűsége és hatékonysága.

2015. nyarán vizsgáztam első dan fokozatra. A kempo mellett folyamatosan képzem magam más harcművészetekben / küzdősportokban. Másfél évet boxoltam a KSI-ben, emellett folyamatosan gyakorlom a thai boxot és a brazil jiu-jitsut.

2010-ben Mestereimmel, Papp Valérral és Nagy Màtéval közösen megalapítottuk Egyesületünk gyermek szakosztályát, melynek működését és szakmai munkáját a kezdetektől koordinálom, de felnőtt edzéseken is találkozhatsz velem.

Gyermek edzéseimen szeretettel várok minden 6-14 év közötti gyermeket, aki szeretne egy vidám, barátságos csapat tagja lenni, ezzel együtt erősödni és keményedni.

"A Harcos feladata, hogy fáklyaként lobogjon a sötétségben"

Batu Norbert

Batu Norbert vagyok, 2012. óta foglalkozom a Zen Bu Kan Kempoval.

Először 1995-ben hallottam a stílusról - tradicionális jiu-jitsusként. Akkoriban több társam is kipróbálta a dojoból és sokat meséltek a sokrétű, gyakorlatias oktatásról. Elkötelezett jiu-jitsu harcművészként ekkor még nem adtam be a derekam.

A fordulatot 2012. hozta: szerettem volna a nagyobbik fiamat egy olyan közösségbe orientálni, ahol

  • a manapság nem túl divatos értékeket, mint „tisztelet, becsület, udvariasság”… stb. szem előtt tartják

  • nem utolsó sorban belekóstolhat egy sokrétű és komplex harcművészetbe, amely a gyermekek mozgáskoordinációjára és a konfliktuskezelésére is nagyon kedvező hatással van

Példamutató szülőként vettem a bátorságot és becsatlakoztam a felnőtt edzésekre, ahol konkrét megerősítést kaptam a fent említettekről.

Azóta már kisebbik fiam, Tomi is csatlakozott a szervezethez, nekem pedig lehetőségem adódott részt venni Miki mellett - segédedzőként - az Ő lelkiismeretes és áldozatos munkájában.

"Megeddzük testünket és lelkünket egy szilárd, Nemesebb jellemért"

Tekints be egy edzésünkbe

Csapatunk

Légy tagja egy harcos közösségnek! Azon túl, hogy együtt edzünk, jókat bunyózunk igazi baráti társaság vagyunk. Tapasztald meg milyen érzés egy kemény edzés, egy megterhelő vizsga vagy verseny után fogadni a társaid elismerését, megbecsülését.Kontakt

Edzőterem címe: 1134 Budapest, Dózsa György út 128-130.
Telefonszám: +36 (30) 662 3905
Edzésidőpontok: kedd-csütörtök: 17:30-19:00


Edzés díjak
Alkalmi: 1.590 Ft-
Havi díj: 8.000 Ft-


Edzők
Papp Valér 6.Dan
Szécsi Tamás 2.Dan
Hollósi Csaba 1.Dan
Geri Miklós 1.Dan


b4 fitness wellness