slider-hirek
"A harcos feladata, fáklyaként lobogni a sötétségben"

HírekVissza

Új név, régi értékek

Egyesületünk új néven, Bushido Küzdősport és Harcművészeti Egyesület néven folytatja nevelő és oktató tevékenységét. Ami a régi: szakmaiság, remek közösség és a Harcos Útján történő haladás.
Osu

Reborn - újjászületés

A hosszú és nehéz pandémia ugyan ideiglenesen szétválasztott és bénított sok közösséget, de megtörni nem tudta azokat.

A Bushido Honbu és a Bushido Mushin csapata a jövőben közösen halad a Kempo Útján.

Zen Bu Kan Kempo központi edzőtábor

Sportági szövetségünk központi edzőtábora 2016. júliusában került megrendezésre. Melynek kiemelt jelentőséget adott, hogy a Zen Bu Kan Kempo stílus alapítója, Prof. Dr. Harnos Imre Hanshi végig jelen volt.
Az idei edzőtábor azért iskülönleges volt Klubunk életében, mert egyesületünk alapítója és vezetője, Kyoshi Papp Valér 6. dan fokozatot ért el. Valér nem sokat pihent, már robogott is tovább Las Vegasba az IMMAF (UFC kistestvére) képviseletében, ahol bíráskodni fog.
Hollósi Csaba és Geri Miklós pedig átvehette az első dan fokozatról szóló diplomát, az egy év kivárási idő letelte után.

Házi övvizsga

2016. 06. 04-e nagy nap volt Egyesületünk életében! 11 gyermek és 2 felnőtt tanonc érkezett el egy újabb mérföldkőhöz a kempo Útján. Több, mint egy hónap közvetlen és kemény készülés előzte meg a próbát. A felkészülés a 13. Kerületi központi Dojo-nkban folyt, míg a vizsga az Oktogon Mozgás Akadémián.
A Zen Bu Kan Kempo vizsgarendszere egyedülállóan kemény. Ez biztosítja, hogy növendékek a lehető legjobban megerősödjenek mind testben, mind pedig lélekben, és felkészüljenek az élet kihívásaira.
Büszkeség tölti el szívünket! :)OSU