slider-galeriak
"KÉPEZD MAGAD!"

Galéria Vissza

MMA Edzés

A Zen Bu Kan Kempo része az MMA is, hiszen eredendően kevert harcművészet. Miként az MMA-ban, a kempoban is megtalálod az ütést, a rúgást, birkózó- és judotechnikákat, földharcot. A Zen Bu Kan Kempo tehát foglalkozik ezzel a szabályrendszerrel, azonban több annál.

Tovább

Földharc

Zen Bu Kan Kempo edzéseinken a 13. kerületben megtanulhatod a földharc hatékony technikáit. Mind a gi, mind pedig a no gi fogásnem fortélyait gyakoroljuk. Fojtások, feszítések, földrevitelek, pozícionálás.

Tovább

Önvédelmi edzés

Az önvédelem az Zen Bu Kan Kempo szerves része, hiszen alapvetően önvédelmi harcművészet. Középpontba állítjuk a hatékonyságot és az életszerűséget.

Tovább

Tekints be egy edzésünkbe

Kiváló körülmények várják a csemetéket 13. Kerületi edzőtermünkben, ahol jó hangulatban, barátságos társakkal tanulhatják a Zen Ku Kan Kempo alapjait. Látogassatok el hozzánk bátran. :)

Tovább

Központi edzőtábor 2017

Tovább

Elte Sportnap

Az ELTE sportnapján tartottunk bemutatót, és igyekeztünk kedvet csinálni a kempohoz. Önvédelem, bemutató küzdelem, formagyakorlat és töréstechnikai bemutató színesítette programunkat.

Tovább

2016. tavaszi klubedzőtábor

2016. tavaszán Kétbodonyban töltöttünk 4 napot edzőtáborban. A Bushido Kölykök napi 3 edzést teljesítettek plusz egy éjszakai feladattal kellett csapatként együttműködve visszaszerezni egy elhagyott övet :)

Tovább

Csákvár Kupa 2016

Sziasztok! Szombaton Csákváron jártunk, és mindenki nyert legalább egy bronzérmet. De ez most nem is annyira lényeges, mert együtt voltunk, együtt sírtunk, együtt nevettünk, és jól éreztük magunkat :) A fejlődés mindennél fontosabb!

Tovább

Viadal szeminárium 2017

Ifjabb Lévai László 3. dan vezetésével merültünk el a technikák özönében. A szeminárium első felében ütéskombinációkat gyakoroltunk szögmozgással és ütemkihagyással. Nagy hangsúlyt kapott a dzsebbelés (jabbing) is, illetve erre építve csaltuk bele az újabb ütéskombinációba társunkat. A foglalkozás második felében a kézkombinációkat zártuk le rúgásokkal, melyek mintegy cseresznyék voltak a habos torták tetején :). Mindkét szekciót pár menet sparringgal zártuk. Ezzel elindult a 2017-es év szemináriumsorozata.

Tovább